zondag 21 juli 2013

Vintage theetijd

Met het mooie zomer weer komt er weinig tot niets van knutselen of bloggen. Mijn blog leeslijst verdwijnt ook continue en ook al log ik -tig keer in en uit het helpt niet dus het is lastig om jullie blogs te bezoeken..
Ik heb ook totaal geen inspiratie maar ik kreeg het verzoek om een vintage kaart voor een verjaardag te maken dus ben ik toch maar begonnen en heb ik deze kaart gemaakt. 

With this lovely summer weather I don't feel like crafting or blogging. My blog reading list keeps coming and going as well so that makes it difficult to visit your blogs. I keep trying to log in and out but it doesn't help much.
I have no inspiration at all either, but I got a request to make a vintage birthday card so I got myself started and made this card.


Het papier is van Maja. Alle randjes heb ik met walnut stain distress inkt bewerkt.
De afbeelding van Pion.
De tags zijn gemaakt met stempels van LOTV.
Verder heb ik gebruikt: Marianne Design creatable, cheery lynn mal, blaadjes pons. Pin zelfgemaakt.

The DP is Maja. I went around the edges with walnut stain distress ink.
The image is from Pion.
The tags are made with stamps from LOTV.
Furthermore: MD Creatable, Cheery lynn die, leaf punch. Pin selfmade.


Geniet van het lekker weer en voor degene die vakantie hebben, een hele fijne vakantie.
Enjoy the lovely summer weather and for those on holiday, have a lovely time.

Liefs, Marlies

37 opmerkingen:

Cobie zei

Ook al heb je weinig inspiratie, het is een prachtige kaart geworden.

Groetjes Cobie

Pouwla zei

Hoi Marlies,
oh heb jij ook al zo weinig inspiratie. Ik ook. Zal wel aan 't prachtige weer liggen, hihi. Maar wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg! Ik ben er helemaal weg van. Ook de blauwe bloemen vind ik heel mooi gecombineerd op deze kaart.
Lieve groetjes Pouwla.

Jacqui's little piece of England zei

beautiful card Marlies
jacqui x

Linda zei

Ik vind hem prachtig, mooi gedaan joh
gr linda

Crea Astrid zei

Wat een prachtige vintagekaart. Met dit weer komt er inderdaad van het kaarten maken niet zoveel. Hoop volgende week toch wel weer wat te gaan maken.

Groetjes, Astrid.

Ans Gilbert zei

Hoi Marlies,
Je kaartje is weer erg mooi, dat Maja papier blijft prachtig, mooi afgewerkt met de stiksteekjes en het leuke plaatje..liefs van Ans

Ankie vd Polder zei

Wat een geweldig mooi kaartje. Groetjes, Ankie

Marie-Louise zei

Marlies this card is gorgeous. Wonderful papers.

Scraptastische hobby zei

Hoi Marlies ,
Geen zelfgekleurde stempel/digi?
Helemaal vreemd, maar wat is het een beauty geworden, schitterende afwerking weer en een prachtige afbeelding. En bij iedereen ligt het bloggen wel op een lager pitje, maar we hadden ook nog heel wat te goed qua weer! Dus moeten we er dubbel van genieten. En mijn blog was van de week helemaal verdwenen, ineens alles weg, en ik dacht ik ben veilig heb bloglovin' maar nee dus.
Mijn oudste zoon had er naar gekeken, omdat ik bericht kreeg dat er iets met mijn account was, hij heeft toen een G-mail account aangemaakt en gelukkig was alles er toen weer! Je kan gewoon je oude mail adres evengoed gebruiken! Dus als je ook zo'n probleem krijg is dit misschien een tip! Fijne dag en
Lieve groetjes van Gerie

Marjan zei

Dat je geen inspiratie had is totaal niet af lezen van je prachtige kaart! Dat Blogger is wel vaker vreemd, misschien is de tip van Gerie wel een goede, ik heb ook een G-mail adres, maar log altijd in met mijn oude adres. Ik heb eigenlijk zelden ergens last van.Geen idee waarom sommigen dat wel hebben. Vervelend!
Het bloggen staat hier ook op een laag pitje, het kaartjes maken zeker, in zo'n warm kamertje zitten en dan kaartjes maken... ik ben liever buiten.
Fijne dagen nog!

Lia zei

Geen inspiratie zei je toch hé? Nou kan ik van dit fantastisch mooie kaartje niet zeggen, vind hem geweldig leuk,
groetjes Lia

Angela zei

Zelfs zonder inspiratie lukt het jou een schitterende kaart uit je hoge hoed te toveren hihi....
Prachtige kleurencombinatie dat vintagebruin met het blauwe; toppie!!!
Denk dat bij velen het bloggen en kaarten maken op een laag pitje staat...

Fijne zomerzondag gewenst...
grt Angela

GerJanne zei

Hoi Marlies,
je klinkt een beetje, tja hoe zal ik het zeggen.....alsof je erge last hebt van de warmte.
Je kaart is wel weer supermooi geworden. Kan ik toch wel een beetje jaloers naar kijken ;-) Dan ben ik echt een beginner in vintage.
Wat de bloglijst betreft. Je hebt al tips over een gmailaccount. Dat snap ik niet want ik moest een gmailaccount aanmaken voor ik überhaupt kon bloggen. Wat me wel opgevallen is, is dat je lang moet wachten en dus geduldig moet zijn als je je lege leeslijst ziet. bij mij verschijnt hij altijd met wat vertraging, maar is nooit weg...Succes!!

Lieve groet,
GerJanne

KarinsArtScrap zei

een hele mooie vintage kaart Marlies.


groetjes karin

Anita Meijer zei

Zie dat had ik gisteren ook dat ik constant de leeslijst werd uitgeknikkerd of ik kwam er niet op. Geen inspiratie maar wauwie de wauwie wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt Marlies, prachtig.
Liefs van Anita

Willy's creations zei

Ziet er prachtig uit..je vintage kaartje.

Groetjes,Willy

heidy zei

Nou hij is prachtig hoor en dat probleem heb ik ook met de leeslijst,om gek van teworden hihi!!
Groetjes Heidy

jolanda zei

prachtige kaart

Maia zei

Wat iedereen al zegt een schitterende kaart en dat zonder inspiratie.
Ik kijk eigenlijk vrijwel nooit op mijn leeslijst ( kijk eerder naar mijn blogpicto's) maar heb voor de veiligheid ook maar bloglovin aangemaakt of beter gezegd laten doen door de kids haha.
Weet je dat jemet deze mooie kart mee kunt doen met de challenge op het we love vintage challenge blog daar moet je 1 of meer vlinders voor op je kaart hebben.
Zomaar een tip hoor .
Fijne zomer week!
Lieve groet Maia

Pia S zei

It's impossible to tell from this gorgeous card that you're getting no inspiration at the moment... The card has so many lovely details. I especially like those small post cards you've added to the bow, and the die cut frame really works well with the vintage look.

Diana zei

Klinkt bekent Marlies, zelf heb ik op het moment ook helemaal geen puf. Ondanks het gebrek aan inspiratie is het toch een pracht van een kaart geworden.
Liefs, Diana.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marlies,blogger doet bij mij ook al een paar dagen vreemd,die zal ook last van de warmte hebben,hihi.Voel je nergens schuldig over,je laat weer een prachtkaartje zien,gezellig zo'n theeparty(ijsthee mag ik hopen,hihi),geniet van de zomer,lieve groetjes Miranda

Tinie zei

Gaaf zeg, ben helemaal weg van je details, echt super!!!!

Groetjes Tini

debby4000 zei

Love your gorgeous,beautiful card and what pretty details.
luv
Debby

Unknown zei

Pracht van een kaart Marlies, erg mooie details en het lijkt net alsof het tafelkleedje uit de kaart komt, mooi! Heb je bloglovin' al geprobeerd? Want dat werkt echt super, is misschien een oplossing? Succes, groetjes, Ira
irascreacorner.blogspot.nl

Trijntje zei

Hoi Marlies. Geen Inspiratie ??... Deze kaart is prachtige gemaakt, leuke mal en papier en een beeldig plaatje. Mooi afgewerkt. Dus.... Ik kan me voorstellen met deze warmte dat je iets minder zin hebt... Tip als je wel zin hebt en het lukt je zelf niet zo, maak dan een kaart die je mooi vind na. Dan kom je van zelf weer op een nieuw idee. Groeten Trijntje

Berlinde zei

Ondanks je gebrek aan inspiratie heb je toch een prachtig vintagekaartje gemaakt Marlies!
Lieve groetjes, Berlinde

Patricia zei

Good evening Marlies,
For having no inspiration you have certainly made a stunning card. I love that beautiful image you have used and your wonderful layout
Hugs

Patricia xxx

Tracy zei

Your inspiration looks fine to me. Great vintage image and you have framed it so beautifully. Hugs!

Richtsje zei

Niet te zien dat dit zonder inspiratie is gedaan hoor Marlies...maar ik snap je wel...er komt mij werkelijk niets uit de handen... Het ziet er prachtig uit, geniet van de zomer, voor je het weet is het weer voorbij!

Groetjes Richtje

Linda zei

Wauw Marlies,

Het is een beauty!
Je hebt hele mooie kleuren gebruikt!
Liefs, Linda

Je@net zei

Prachtige kaart, Marlies!

ANJA 3D zei

Schitterende kaart, Marlies. Ik denk dat iedereen geen zin en tijd heb om te bloggen en kaarten te maken. Ook ik.
Gr. Anja

Valentina Pagan zei

Congratulations for the LOTV prize, Marlies!!! ^_^
Valentina ;)

Nathaly zei

Het klinkt alsof je heerlijk in de zomer blues bent. Lekker loom in de tuin zonnen en hangen. En dan nog zo'n practige kaart maken. Het is een geweldige Marlies. Heel mooi. Nathaly

Joke Mulder zei

Mooie kaart en ook nog alle stempels gewonnen met de bloghop van lotv gefeliciteerd groetjes van Joke Mulder
Ben ook je volger geworden

Nicole zei

Wauw Marlies wat ontzettend mooi. Dat ziet er zooooo gezellig uit, ik zou zo willen aansluiten bij het tafereeltje. Liefs, Nicole